Jumaat, 31 Disember 2010

Admit Ward-HTAR

time ni dah boleh senyum sikit..
tunjuk tgn yg sakit tu
merenung nasib diri
nangis..
kena masuk air..terlalu kurang air dlm badan
tidur je..terlalu letih..mata pun cengkung
cian anak ibu..
adam...
baru lepas cirit
ntah tgk apa ntah
di pangkuan ayah
Hi all blogger's,seperti yg aku janjikan hari tu,korang preview la gambar gambar 2 anak ku yg telah di masukkan ke wad Hospital Tengku Ampuan Rahimah kerana cirit birit dan muntah.
Si Adam masuk wad terlebih dahulu kerana cirit birit+muntah-muntah. Kalau x silap aku lah dalam sehari,dia muntah 18 kali dan cirit birit (keluar air je) dalam 15 kali. Yang Si Kakak (Eisya) pulak,muntah muntah dalam 24 kali dan cirit birit (pun air gak) dalam 10 kali..
Cuba bayangkan macam mana lembiknye anak anak aku..dgn demam + batuk + selsema... Semua gara gara "taun",doktor kata air kotor....hm...entahlah...yg peliknya kat area rumah baby sitter,ramai budak yg kena,sampai ada yg masuk ICU.
Waaaa...nangis aku waktu tu,yelah,aku yg kena berjaga kat sepital tu...Hanya IBU yg dibenarkan menjaga,AYAH cuma dibenarkan melawat...kureng asam sungguh...
Alhamdulillah,sekarang diorg dah recover,walaupun x sepenuhnya..Hopefully diorg sihat dgn cepat. Tapi aku lak yg tercirit birit start smlm..dah 24 kali..sib baik badan "tong dram"..wakaka...Naik lembik aku..Dahlah esok nk buat b'day bebudak ni...
Kepada rakan Blogger ngan FB yg nk datang time b'day tu,pm me ok....

3 ulasan:

umialya berkata...

alahai, siannya anak2.. moga mereka cepat sembuh. Amin

iszieylyanziy berkata...

comel nye,,semoga cepat sembuh :) sabar ye akak

Miecyber berkata...

Kesiannyer...


Biawak Komodo tersenarai 10 benda ajaib di dunia